DutchEnglishFrenchGerman

Landgenoten, u wordt gefopt

Van onze redactie Martina Groenveld

Natuurlijk is het lastig, wanneer verspreid je welke informatie?

Hoe bereik je mensen? De één is gevoelig voor emotie en de ander totaal niet en is op zoek naar cijfers.

Datazwendel

Graag stellen wij jullie op de hoogte van de gigantische datazwendel die al maanden lang gaande is in Nederland. Enerzijds worden wij misleid door de uitslagen van ludieke PCR testen en anderzijds wordt de menigte angstig gemaakt middels verkeerde cijfers en indoctrinatie via de mediakanalen.

Voorgelogen

Onze vraag is…wat zou je doen? Wanneer je tot de ontdekking komt hoe je bent voorgelogen? Hoe je bent gewaarschuwd voor een “zogenaamd” dodelijk virus? Je gehoor hebt gegeven aan alle adviezen en constant op je hoede geweest bent wanneer je je tussen mensen begaf? Altijd keurig de social distancing hebt aangehouden, geen handen hebt gegeven, knuffelen onder het kopje taboe hebt geplaatst en de critici onder ons hebt bestempeld als “Complot Gekkies.” Hoe voelt dit?

Spel is goed gespeeld of niet?

Het RIVM, de GGD’s en de Main Stream Media hebben het spel goed gespeeld, ze slaagden bijna in het snode plan, alleen vergaten ze dat data in deze tijd belangrijker is dan olie en waarom? Omdat data moeilijk te verwijderen is en daarbij goed vindbaar is voor wie zoekt.

Dagelijks doet de MSM er alles aan om ons duidelijk te maken hoe erg het is, met de “besmettingen”, wie hier met name schuldig aan is, dat de ziekenhuizen en IC’s vol liggen. 

De MSM vs Ruwe Data

Zoals vandaag meldt de NOS: 6854 nieuwe besmettingen.

Nee, dit is simpelweg niet waar. Vandaag 12 oktober zijn er 1550 nieuwe positief getesten bijgekomen en eerlijk gezegd komen wij aan dit aantal door het aantal positief getesten van 11 oktober hierbij op te tellen.

De GGD’s lopen achter beweert men dan, als dit zo is, hoe haal je het als NOS dan in je hoofd om dat soort cijfers te publiceren?
Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames is volgens de GGD op 10 oktober, 6 en op 11 oktober 1 persoon…

Op de site van het RIVM staat vermeld dat in de periode van 30 september 2020 tot 6 oktober 27.485 mensen positief zijn getest, 803 ziekenhuisopnames en 89 overledenen. Volgens de GGD zijn dit 30.269 positief getesten, 252 ziekenhuisopnames en 56 overledenen.

Stichting NICE houdt ook data bij, over dezelfde periode melden zij dat 16 mensen overleden zijn, 130 IC-opnames en een totaal van 290 mensen op de Nederlandse IC’s die positief getest zijn. In maart waren dit er 1315.

Vergelijking met griepgolf 2017 – 2018

Tijdens deze griepgolf raakten er in totaal meer dan 900.000 mensen besmet, er waren om en nabij 16.000 ziekenhuisopnames en 9500 mensen stierven aan de gevolgen en dit in een periode van 18 weken…

HCQ

Een opmerkelijke gebeurtenis afgelopen dagen was de ontdekking dat HCQ toch wel een positief effect heeft op mensen die in het beginstadium staan van een corona-besmetting. Op de website van het ISALA ziekenhuis Zwolle staat gepubliceerd dat het aantal IC patiënten met 53% kan worden teruggedrongen. 

Uit betrouwbare bronnen weten wij dat de meerderheid van de ziekenhuizen in Nederland deze behandeling niet gebruikt en het de verantwoordelijkheid vindt van de huisarts, omdat HCQ een eerstelijns geneesmiddel zou zijn.

Op 26 mei j.l. bemoeide politiek Den Haag zich met het inzetten van HCQ, waardoor een duidelijke meerderheid van de Tweede Kamer tegen het gebruik van dit geneesmiddel stemde. 

Wijziging PCR test

Wybren van Haga publiceerde vandaag 14 vragen omtrent de PCR test. De criteria omtrent het aantal te testen “brokstukjes” voor wat betreft het aantal cycli, zijn aangepast. 

Het aantal cycli is opgehoogd naar 30/35, dit heeft als resultaat dat het aantal fout positieven zal toenemen. 

Blauw wit rood, Nederland in Nood

Als wij de berichtgevingen moeten geloven sluit de horeca morgen om 18 uur, net zoals sportscholen… en in het ergste geval wordt er voor de spoedwet gestemd.

Gezien alle feiten van datazwendel, tot het saboteren van de Tweede Kamer als het gaat om medicatie, de slechte IC capaciteit waar hoogleraren al jaren voor waarschuwen, in het geheim de criteria van PCR testen aanpassen welke de grondslag is van alles…

Nee, morgen zou het debat moeten gaan over deze punten. De gehele oppositie dient een eenheid te vormen tegen de bepalingen van het kabinet die compleet incapabel blijkt te zijn om Nederland door een crisis heen te helpen. Iedereen die tegen HCQ gestemd heeft is medeverantwoordelijk voor de overbelasting van de IC’s en sterker nog het beleid van de regering Rutte heeft gefaald. Nederland heeft 1/4 van de IC capaciteit ten opzichte van Duitsland. Mensen in de zorg krijgen er geen geld bij en zien nieuwe aanwas binnen 4 jaar vertrekken vanwege slechte arbeidsomstandigheden en een miniem salaris.

Landgenoten, COVID is niet waar wij bang voor zouden moeten zijn, maar het is de poliep die alles wat mensen soms wel hun hele leven hebben opgebouwd de afgrond in helpt.

NEE tegen de spoedwet, NEE tegen de maatregelen. Kabinet Rutte u mag gaan!

 

Bronnen:

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19

https://www.stichting-nice.nl

https://www.isala.nl/nieuws/hydroxychloroquine-wel-effectief-tegen-corona/

https://data.rivm.nl/covid-19/

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief