DutchEnglishFrenchGerman

Redden de “vaccinaties” levens of veroorzaken ze juist meer doden?

Op woensdag 3 maart hadden wij Reiner Fuellmich bij ons in de zoom om te spreken over de voorbereiding van zijn rechtszaken en zijn buiten parlementair onderzoek in Duitsland https://corona-ausschuss.de/ Eén van de onderwerpen die ter sprake kwam was de schade die de zogenaamde vaccinaties veroorzaken. Reiner Fuellmich gaf onder andere aan dat het bijna niet meer mogelijk is om het aantal vaccinatiedoden onder het tapijt te vegen. Zelf heeft hij middels klokkenluiders bewijs verzameld dat in een Duits verzorgingstehuis in Berlijn mensen zijn gestorven na de injecties met gentherapie én dat mensen tegen hun wil geïnjecteerd zijn. De komende dagen zal hij met meer bewijslast komen. 

Hieronder drie artikelen die, in het Nederlands, meer achtergrond bieden over het sterftecijfer na vaccinaties op plaatsen waar vaccinaties hebben plaatsgevonden.

 

Klokkenluider Berlijns verzorgingstehuis: een kwart van de gevaccineerden stierf binnen enkele weken

Van: https://www.transitieweb.nl/vaccinaties/klokkenluider-berlijns-verzorgingstehuis-een-kwart-van-de-gevaccineerden-stierf-binnen-enkele-weken/ 

datum: 14 februari 2021 door Fred Teunissen 

In de bijgevoegde video in dit artikel staat de verbijsterende getuigenverklaring [die Fuellmich noemde in de zoom, red] die een klokkenluider in Berlijn aflegde ten overstaan van twee advocaten. Hij vertelt hoe de bewoners van de inrichting, waar hij werkt, tegen hun wil en zonder overleg met familie of personeel, onder militaire supervisie en soms onder fysieke dwang werden geïnjecteerd. Van de 31 gevaccineerden stierven er acht binnen enkele weken. Elf kregen ernstige bijwerkingen. 

Reiner Fuellmich, een van beide advocaten, meldt aan het einde van de video dat hij uit andere steden in Duitsland en ook uit andere Europese landen soortgelijke meldingen ontvangt.

Hij is zichtbaar geschokt en vertelt dat hij nog nooit zoiets heeft meegemaakt. “Dit ziet er uit als een georganiseerde massamoord.”

Zijn organisatie, de buiten parlementaire onderzoekscommissie Stiftung Corona Ausschuss, onderzoekt deze feiten verder en zal er de komende tijd uitgebreid verder over berichten.

De stem van de klokkenluider in de video is vervormd om herkenning te voorkomen.

 

Vaccinatie in Israël: sterftecijfers die uitdagen?

Van: https://www.dinekevankooten.nl/archief/vaccinatie-in-israel-sterftecijfers-die-uitdagen/  

datum: 17 februari 2021 door: https://www.francesoir.fr/  

Nabespreking door Haim Yativ, ingenieur en arts Hervé Seligmann, voorheen van de onderzoekseenheid over opkomende infectieziekten en tropische ziekten van de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Aix-Marseille. Haim Yativ en dr. Seligmann analyseerden vaccingegevens uit Israël in een artikel gepubliceerd op de Nakim.org-website.

De bevindingen zijn simpel:

 • Er is een discrepantie tussen de gegevens die door de autoriteiten worden gepubliceerd en de realiteit ter plaatse.
  Ze hebben drie informatiebronnen, naast de e-mails en bijwerkingen die ze via internet ontvangen. Deze drie bronnen zijn Ynet, een Israëlische nieuwssite, de database van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en de Amerikaanse VAERS-database (bijwerkingen).
 • Vanaf januari 2021 zijn er 3.000 records van bijwerkingen van vaccins, waarvan 2.900 voor mRNA-vaccins.
  In vergelijking met andere jaren is het sterftecijfer 40 keer hoger.
 • Op 11 februari presenteert een artikel van Ynet gegevens over vaccinatie. De auteurs van het artikel hebben deze analyse “ontkracht”, gebaseerd op gegevens die door Ynet zijn gepubliceerd.
 • “We hebben de gegevens genomen door te kijken naar de mortaliteit tijdens de vaccinatieperiode, die 5 weken duurt. Door deze gegevens te analyseren, komen we tot verrassende cijfers die een significante mortaliteit van het vaccin aangeven.​
 • De auteurs zeggen dat “vaccinaties meer doden hebben veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode zou hebben veroorzaakt.​

Haim Yativ en Dr. Seligmann verklaren dat voor hen “dit een nieuwe Shoah (=holocaust) is” onder druk van de Israëlische autoriteiten om burgers te vaccineren.

Ze nodigen ook specialisten uit om hun analyses af te ronden, en zijn van plan om juridische follow-up te geven aan deze ontdekking, mocht deze gevalideerd worden door de gegevens van het ministerie: gecontacteerd, deze was niet beschikbaar.

De auteurs betreuren het feit dat ze niet in staat zijn om over deze essentiële informatie voor hun medeburgers te communiceren.

Hier het volledige interview, in het Frans: https://www.francesoir.fr/videos-debriefings/vaccination-en-israel-des-chiffres-de-mortalite-qui-interpellent-video

 

Een derde van de sterfgevallen gerapporteerd aan CDC nadat COVID-vaccins vond plaats binnen 48 uur na vaccinatie

Van: https://childrenshealthdefense.org/defender/latest-data-cdc-vaers/

datum: 19 februari 2021 door: Children’s Health Defense Team 

De cijfers weerspiegelen de meest recente gegevens die vanaf 12 februari beschikbaar zijn op de website van het CDC’s Vaccine Adverse Event Reporting System. Van de 929 gerapporteerde sterfgevallen vond ongeveer een derde plaats binnen 48 uur na vaccinatie. Hiervan werden 799 sterfgevallen gemeld in de VS.

Volgens nieuwe gegevens die vandaag zijn vrijgegeven, waren tot 12 februari 15.923 bijwerkingen op COVID-vaccins, waaronder bovengenoemde 929 sterfgevallen, gemeld aan de Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS https://vaers.hhs.gov/about.html ) sinds 14 december 2020.

VAERS is het belangrijkste systeem (rapportageregister) in de VS voor het melden van ongewenste vaccinreacties. Bij VAERS ingediende rapporten vereisen verder onderzoek voordat kan worden vastgesteld of de gemelde bijwerking direct of indirect werd veroorzaakt door het vaccin.

Zoals consistent is met eerdere VAERS-gegevensrapporten, waren 192 van de gemelde sterfgevallen ( 21%) hartgerelateerd. Zoals The Defender eerder deze maand meldde, waarschuwde Dr. J. Patrick Whelan, een kinderreumatoloog, de Amerikaanse Food and Drug Administration in december dat mRNA-vaccins zoals ontwikkeld door Pfizer en Moderna hartaanvallen en ander letsel kunnen veroorzaken op manieren die niet zijn beoordeeld in de veiligheidstests gedurende de testfase.

Van de 929 sterfgevallen die sinds 14 december 2020 zijn gemeld, was de gemiddelde leeftijd van de overledene 77,8 jaar, de jongste was 23.
52 procent van de gerapporteerde sterfgevallen was man, 45 procent was vrouw en 3 procent is onbekend. 58 procent van de sterfgevallen werd gemeld bij mensen die het Pfizer-vaccin kregen, en 41 procent  was gerelateerd aan het Moderna-vaccin.

Staten met het hoogste gerapporteerde aantal sterfgevallen waren: Californië (71); Florida (50); Ohio (38); New York (31); Kentucky (41); Michigan (31); en Texas (31).

CBS Detroit meldde deze week dat een 68-jarige nieuwslezer een dag nadat hij was ingeënt tegen COVID stierf, vermoedelijk door een beroerte. https://detroit.cbslocal.com/2021/02/16/former-detroit-tv-anchor-dies-one-day-after-taking-covid-vaccine/

Berichten over sterfgevallen onder ouderen na vaccinatie tegen COVID blijven de kop opsteken, zo ook het artikel dat deze week door The Defender is gepubliceerd over 46 verpleeghuisbewoners in Spanje die binnen een maand na vaccinatie met  het Pfizer-vaccin zijn overleden. https://sevilla.abc.es/andalucia/cadiz/sevi-brote-residencia-barrios-provoca-46-muertes-coronavirus-202102040941_noticia.html?ref=https:%2F%2Fwww.google.com%2F

Volgens de laatste gegevens zijn 3.126 “ernstige” bijwerkingen gemeld. Bijwerkingenrapporten van de nieuwste CDC-gegevens omvatten ook:

 • 34 miskramen en vroeggeboorten
 • 917 anafylactische reacties ( 70% Pfizer-vaccin, 30%  Moderna)
 • Verlamming van Bell (Pfizer 75%, Moderna 25%)


Tot nu toe worden alleen Pfizer- en Moderna-vaccins – goedgekeurd voor gebruik in een noodsituatie, maar niet volledig erkend – gebruikt in de VS.

Het COVID-vaccin van AstraZeneca, dat geen mRNA-technologie gebruikt, werd deze week door de Wereldgezondheidsorganisatie goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties, wat de weg vrijmaakt voor sommige landen om het te gaan gebruiken. Zoals The Defender deze week meldde, hebben sommige landen echter aangegeven deze niet te zullen gebruiken, daarbij verwijzend naar bezorgdheid over veiligheid en werkzaamheid. https://childrenshealthdefense.org/defender/who-approves-astrazeneca-vaccine-emergency-use/

FiercePharma meldde vandaag dat de FDA het AstraZeneca-vaccin kan afwijzen vanwege bezorgdheid over de werkzaamheid, vooral tegen nieuwe COVID-varianten, alsmede productieproblemen. https://www.fiercepharma.com/pharma/fda-could-reject-astra-zeneca-s-covid-vaccine-efficacy-and-manufacturing-shortfalls-analyst

Uit nieuwsberichten blijkt dat een groeiend aantal mensen, waaronder bijna 30 procent van de gezondheidswerkers, nu zegt dat ze het COVID-vaccin niet willen, vanwege bezorgdheid over de veiligheid. https://www.msn.com/en-au/news/world/here-s-why-a-surprising-number-of-healthcare-workers-are-rejecting-the-vaccine-despite-having-witnessed-the-immense-suffering-of-the-covid-19-pandemic/ar-BB1dLiO1?item=flights%3aprg-mobileappview

De Washington Post meldde deze week dat bijna een derde van het militair personeel zich terugtrekt uit de vaccins, en ESPN meldde dat topspelers in de NBA terughoudend zijn om het vaccin te promoten. https://www.espn.com.au/nba/story/_/id/30918396/sources-many-nba-players-hesitant-promote-coronavirus-vaccines

Ondertussen heeft de FDA nog geen systemen geïmplementeerd om de veiligheid van de experimentele COVID-vaccins te bewaken. https://www.fda.gov/drugs/types-applications/investigational-new-drug-ind-application#Introduction
FDA-functionarissen vertelden The New York Times dat ze niet verwachten, dat de systemen operationeel zijn voordat de regering-Biden haar doel heeft bereikt om 100 miljoen Amerikanen te vaccineren – bijna een derde van de Amerikaanse bevolking. https://www.nytimes.com/2021/02/12/world/the-fda-is-struggling-to-start-up-its-comprehensive-monitoring-system-for-vaccinations.html

Op 19 februari hadden ongeveer 56,3 miljoen mensen in de VS één of beide doses van een COVID-vaccin gekregen. https://ourworldindata.org/grapher/cumulative-covid-vaccinations?tab=chart&stackMode=absolute&country=~USA&region=World

Hoewel de VAERS-database-aantallen misschien ontnuchterend lijken, is het werkelijke aantal ongewenste voorvallen waarschijnlijk aanzienlijk hoger, volgens een onderzoek van het Amerikaanse Department of Health and Human Services. https://childrenshealthdefense.org/defender/thousands-covid-vaccine-injuries-13-deaths-reported-december/
VAERS is een passief bewakingssysteem dat vertrouwt op de bereidheid van individuen om vrijwillig te rapporteren.

Volgens de VAERS-website zijn zorgaanbieders wettelijk verplicht om aan VAERS te rapporteren:

 • Elke bijwerking die wordt vermeld in de VAERS-tabel met te rapporteren gebeurtenissen na vaccinatie die optreedt binnen de gespecificeerde tijdsperiode na vaccinatie
 • Een bijwerking die door de vaccinfabrikant wordt vermeld als een contra-indicatie voor verdere doses van het vaccin

De CDC zegt dat zorgaanbieders sterk worden aangemoedigd om te melden: https://vaers.hhs.gov/faq.html 

 • Elke bijwerking die optreedt na de toediening van een vaccin waarvoor een vergunning is verleend in de Verenigde Staten, ongeacht of het duidelijk is dat een vaccin de bijwerking heeft veroorzaakt
 • Fouten bij toediening van het vaccin
    

‘Binnen de opgegeven tijd’ betekent echter dat reacties die buiten dat tijdsbestek plaatsvinden mogelijk niet worden gemeld, zo ook reacties die uren of dagen later optreden door mensen die deze reacties niet aan hun zorgverlener melden.

Vaccinfabrikanten zijn verplicht om aan VAERS “alle ongewenste voorvallen die onder hun aandacht komen” te melden aan VAERS.
Historisch gezien is echter minder dan 1 procent van de ongewenste voorvallen ooit gemeld aan VAERS, een systeem dat Children’s Health Defense eerder een ‘abjecte mislukking’ noemde, evenals in een brief van december 2020 aan Dr. David Kessler, voormalig FDA-directeur en nu covoorzitter van de COVID-19-adviesraad en de versie van Operatie Warp Speed ​​van president Biden. https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-david-kessler-covid-vaccine-vaers/

Een criticus die bekend is met de tekortkomingen van VAERS veroordeelde VAERS in The BMJ (British Medical Journal) botweg als “niets meer dan window dressing, en een deel van de systematische poging van de Amerikaanse autoriteiten om ons gerust te stellen / te misleiden over de veiligheid van vaccins.” https://www.bmj.com/content/357/bmj.j2449/rr-0

CHD (Children’s Health Defense = kindergezondheidsorganisatie) pleit voor volledige transparantie. CHD vraagt Kessler en de federale overheid om alle gegevens van de klinische onderzoeken vrij te geven en het gebruik van het COVID-19-vaccin op te schorten in elke groep die niet voldoende vertegenwoordigd is in de klinische onderzoeken, inclusief ouderen, kwetsbaren en iedereen met comorbiditeit.

CHD vraagt ook om volledige transparantie in postmarketing gegevens die alle gezondheidsresultaten rapporteren, inclusief nieuwe diagnoses van auto-immuunziekten, bijwerkingen en sterfgevallen door COVID-vaccins.

CHD vraagt iedereen die een bijwerking heeft ondervonden van een vaccin, om een rapport in te dienen volgens deze drie stappen. https://childrenshealthdefense.org/defender/injured-by-vaccine-how-to-report-it/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over The Defender

The Defender is de nieuws- en viewswebsite van Children’s Health Defense. Het bevat inhoud die is afgestemd op de missie van de organisatie om een einde te maken aan gezondheidsepidemieën bij kinderen.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief