DutchEnglishFrenchGerman

Beste deskundige,

Je ontvangt deze email omdat je eerder hebt aangegeven bij te willen dragen aan de missie van viruswaanzin.nl.

We nodigen je uit voor een bijeenkomst om de oprichting van een nieuwe stichting te bespreken, die volledig onafhankelijk van, en zonder zichtbare associatie met viruswaanzin, zal gaan opereren.

Het doel van deze stichting zal zijn om onze Nederlandse bevolking onafhankelijk, wetenschappelijk maar op een toegankelijke manier te informeren. Perspectief te bieden en te bekrachtigen nieuwe keuzes voor zichzelf te maken.

Deze stichting zal worden geleid door een team van artsen, psychologen en andere medisch specialisten. Het doel is om met één onafhankelijk geluid naar buiten te komen, op een wetenschappelijk correcte manier en dus zonder oordeel te vellen over de overheidsmaatregelen, zonder een ‘anti-beweging’ te zijn. Het doel is verstrekking van getoetste informatie.

Deze stichting zal gaan werken met een Raad van advies die de exclusieve bevoegdheid krijgt om het geschreven werk te publiceren. Deze raad van advies zal de kwaliteit en onafhankelijkheid van datgene wat namens de stichting wordt gepubliceerd, bewaken.

In de bijlage kan je een toelichting op deze nieuwe stichting vinden. Stichting Independent Public Health Science.

De uitnodiging is om op woensdag 22 juli aanstaande om 19.30u aanwezig te zijn bij de officiële bijeenkomst voor oprichting van deze stichting. Inloop vanaf 19.00u. Zie bijlage voor meer informatie.

Locatie:
Van der Valk Hotel Hilversum – De Witte Bergen
Rijksweg 2
3755 MV  Eemnes

RSVP via formulier.

In verband met de reservering van de zaal horen we graag zo spoedig mogelijk of je aanwezig kunt zijn.

Hartelijke groet,

Jesse van der Velde (initiatiefnemer Stichting Independent Public Health Science)

Willem Engel

Meld je aan voor de nieuwsbrief