DutchEnglishFrenchGerman

Interview over de PCR-test

Waarom heb jij geen Coronatest gedaan?

Dat heeft verschillende redenen:

1)    De PCR-test is geen diagnosetest en toont alleen een RNA deeltje aan, geen levend virus. Heel onbetrouwbaar dus. En deze test heeft veel positieve uitslagen, wat niet klopt. Ik ken een aantal mensen die een positieve PCR-test hadden en met een bloedtest was het negatief en kwam er een ander virus uit. En aan een onbetrouwbare test werk ik niet mee. En dus ook vooral niet aan de cijfers van de ‘ zogenaamde’ besmettingen.

2)     Een PCR-test is niet zonder risico. Ik wil niet dat door die lange staaf in mijn neus, mijn bloed-hersenbarrière beschadigd raakt, met alle gevolgen van dien.

3)      En om nu nog een test te doen, zonder dat ik nog klachten heb, heeft helemaal geen zin meer. Want stel voor dat er uit was gekomen dat ik Corona had, dan was de procedure hetzelfde geweest. Dan had ik net zoals nu ook 10 dagen thuis moeten blijven. En die 10 dagen zijn nu om. Daarom ben ik ook weer op het werk.

 4)      En ik laat mijn immuunsysteem werken als ik ziek ben, dat betekent dat ik geen medicijnen gebruik, maar goed uitziek, zodat mijn lichaam zelf alles kan oplossen en zo kan herstellen. We eten al jaren orthomoleculair en gebruiken natuurlijke suppletie, we vermijden suikers en andere meuk. Mijn partner is orthomoleculair voedingsdeskundige, dus wij weten als gezin hoe we voor onze gezondheid moeten zorgen. Dat kunnen veel mensen niet zeggen.

5)     Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid, dus vandaar deze beslissingen.

 

 Je brengt andere collega’s in gevaar/ collega’s kunnen niet begrijpen dat jij die test niet doet.

Dat is onzin, want iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid. Als ze niet bij mij in de buurt durven komen, omdat ze bang zijn dat ze dan iets krijgen is dat hun keuze. En na 10 dagen klachtenvrij, hoeven ze nergens meer bang voor te zijn.

Maar waar zijn deze mensen bang voor? Ze halen waarschijnlijk elk jaar de griepspuit, dus dan hoeven ze toch nergens bang voor te zijn want dan zijn ze toch beschermd?

Deze personen moeten dan ook zeker het corona vaccin gaan halen, want dan zijn ze toch volledig beschermd?

Ik kies liever om goed voor mijn immuunsysteem te zorgen, zodat mijn lichaam op een natuurlijke manier kan vechten tegen ziektes.

Als iedereen dit eens zou doen, dan was het ziekteverzuim bij bedrijven ook niet zo hoog:).

 

Waarom wil je geen mondkapje dragen?

Dat heeft ook verschillende redenen. Ik zorg en ben verantwoordelijk voor mijn eigen gezondheid. Dus ik laat niemand verplichten om mij een mondkapje op te zetten want dit is totaal niet veilig, en wetenschappers zeggen en bewijzen dit ook.

Dat de overheid dit nu toch adviseert is hun keuze. Maar ze mogen het mij niet verplichten, want dit schaadt mijn gezondheid.

En trouwens 70% van de mensen die Corona heeft, draagt ook een mondkapje. Hier wil ik absoluut niet bij horen.

Het dragen van een mondkapje kan behoorlijke gevolgen hebben zoals: hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, zuurstoftekort, tot veel erger.

Je krijgt hierdoor minder zuurstof binnen, en je verzuurt je lichaam. Het zet je immuunsysteem onder druk.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief