DutchEnglishFrenchGerman

Het menselijk leed achter het Corona-beleid,

persoonlijke verhalen van gedupeerden

 

Viruswaarheid is ontstaan doordat twee mensen op zeker moment vraagtekens begonnen te plaatsen bij de berichtgeving inzake COVID-19/Corona en wilden weten of de beweringen in de media klopten. Ze groeven diep, waarbij zoveel feiten boven tafel kwamen die het tegendeel bewezen, dat ze besloten zich te verenigen. De naam ‘Viruswaarheid’ verwoordde treffend de gemoedstoestand van de hele situatie.

Wetenschappelijk toont Willem Engel, het gezicht van Viruswaarheid, aan waarom bepaalde berichtgevingen niet correct zijn. Daarbij brengt hij meerdere vakgebieden samen die deze stellingen ondersteunen. Juridisch laat Mr. Jeroen Pols vanuit Viruswaarheid het tegengeluid horen van genomen nationale beslissingen. Dit alles is puur gebaseerd op de feiten, maar wel met liefde en geduld. Vanuit deze uitgangspunten is er een organisatie ontstaan die zijn weerga niet kent. Toen deze sneltrein begon te rijden sloten er zich – binnen een paar weken al – 60 vrijwilligers aan en het team blijft groeien. Al deze vrijwilligers zijn mensen die voelden dat ze “iets wilden doen” en die met hart en ziel meehelpen.

Maar hoe zit het met de menselijke kant? Cijfers, wetten en wetenschappelijke studies kunnen misschien de ratio (tijdelijk) bevredigen, maar we bestaan uit meer dan alleen ratio. Vanuit deze vraag is Vanessa aan de slag gegaan om te zien hoe Viruswaarheid de menselijke kant meer kon belichten.

InHet menselijk leed achter het Corona-beleid’ gaat het interviewteam van Viruswaarheid op zoek naar het effect van de Corona-maatregelen door mensen hun kant van het verhaal te laten vertellen. Er zijn zoveel vervelende, gekke, emotionele, heftige, bizarre en schrijnende situaties ontstaan door het Corona-beleid: mensen willen graag hun ervaringen delen. Hiermee kan ook een ander licht geschenen worden op de feiten. Wellicht worden daardoor ook meer delen van de waarheid boven tafel gehaald. Waar mogelijk zullen de interviews positief en opbouwend zijn.

Als we de menselijkheid weer kunnen terugbrengen, dan heeft dat hopelijk ook zijn weerslag op de feitelijkheden. Met liefde, geduld én waarheid.

 

 

Natasja

In deze video vertelt Natasja haar schrijnende verhaal over hoe zij haar moeder is verloren.

Tanya

In deze video vertelt Tanya (69 jaar, oorspronkelijk uit Iran, oma) over haar ervaringen met de ME op het Malieveld op 21 juni jl.

Petra

Hier vertelt Petra dat zij door de maatregelen niet bij haar echtgenoot kan zijn (waardoor ze hun 12 ½ jarige huwelijk niet samen kunnen vieren). Daarbij vertelt haar zwager Franco dat hij door de maatregelen niet bij zijn kinderen kan zijn.

Resi

Chronische zieke Resi verwoordt in deze video wat vele mensen uit diverse risicogroepen blijken te denken: er zijn allerlei maatregelen getroffen voor ons die wij helemaal niet willen!

Claudia

In deze video vertelt Claudia hoe haar moeder onlangs heen gegaan is vanwege een bizarre opeenstapeling van gebeurtenissen. Ze vertelt dat er zoveel angst heerste, dat het werk bij diverse instanties niet meer goed gedaan werd. Met de fatale gevolgen van dien…

Debbie

In deze aflevering vertelt Debbie over het overlijden van haar oma ten tijde van het Cor ona beleid.

Bart

In deze video Verteld Bart over het overlijden van zijn moeder.

Hoe kan ik verder helpen?

7 dingen die je kunt doen om je protest stem te laten horen en viruswaanzin.nl te steunen:

 1. Kom naar de demonstratie en/of deel hem met al je vrienden!
 2. Teken de petitie “Stop de Lockdown”
  https://viruswaarheid.nl/hoe-kan-ik-helpen/petitie-stop-de-lockdown/
 3. Doneer en steun ons middels een bijdrage groot of klein, zodat we de kosten van juridische procedures met zijn allen kunnen delen https://viruswaarheid.nl/steun-ons-in-deze-belangrijke-missie-en-doneer-een-bijdrage/
 4. Abonneer je op de nieuwsbrief: https://viruswaarheid.nl/nieuwsbrief/
  Hierdoor blijf je op de hoogte, ook in deze tijden van censuur…
 5. Vrienden uitnodigen om lid te worden van onze facebook groep.
  https://www.facebook.com/groups/279939739822045/
 6. Berichten die je interessant vindt delen op je eigen tijdlijn om meer mensen bewust te maken
 7. Ons back-up middel tegen censuur is ons nieuwe kanaal op Telegram. Je kunt je hier eenvoudig voor aanmelden, zodat je altijd op de hoogte blijft! https://t.me/viruswaanzin

Elke steun betuiging, welke en hoe groot of hoe klein dan ook, is van harte welkom en wij danken je voor je inzet! ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief