DutchEnglishFrenchGerman

Interview Dr. Wolfgang Wodarg met Willem Engel

Dr. Wolfgang Wodarg, Duitse arts, longspecialist en epidemioloog. 

Interview met Willem Engel, Viruswaarheid, 30 november 2020.

Hoogtepunten:

 • We hebben altijd alle griepvirussen samen aangepakt als groep, behalve de griep waarvoor een vaccin moest worden verkocht.
 • De nieuwe vaccins vertegenwoordigen een compleet nieuwe methode, vreemd mRNA triggert ons eigen DNA om virus spike eiwitten te produceren. Dit zal onze natuurlijke fysiologische terugkoppelingslussen verstoren, waardoor het risico bestaat dat het lichaam overreageert, bijvoorbeeld met een gevaarlijke en potentieel dodelijke ‘cytokine storm’.
 • Vaccins zullen worden geïnjecteerd in de spieren, maar we weten niet waar in het lichaam de spike eiwitten zullen worden geproduceerd, bijvoorbeeld de lever, het beenmerg, de hersenen?
 • Omdat we niet weten waar in het lichaam de spike-productie zal plaatsvinden, kan deze overal in het lichaam aanwezig zijn. Dit maakt het erg moeilijk te beoordelen, het vraagt om een enorme studie die niet in die mate gedaan is, die nodig is.  
 • De vaccins bevatten adjuvantia die het immuunsysteem versterken, deze kunnen ook een cytokine storm overreactie veroorzaken.
 • Een van de spike eiwitten die door onze cellen worden geproduceerd om de vorming van antilichamen op gang te brengen
  , lijkt sterk op syncytin-1. Dit eiwit werd tijdens de evolutie over genomen uit een retrovirus en is nodig om een placenta te vormen. 

Belangrijke vraag die onbeantwoord blijft: Wanneer we antilichamen produceren tegen de coronavirus spike eiwitten, zullen deze antilichamen ook de syncytin-1 neutraliseren, omdat dit tot onvruchtbaarheid zou kunnen leiden?

 • De vrouwen in de proefstudies waren niet zwanger en waren verplicht om anticonceptie te nemen, wat betekent dat de reproductieve neveneffecten niet zijn onderzocht.
 • Het Verenigd Koninkrijk heeft een enorm (IT)systeem gekocht om de bijwerkingen bij te houden wanneer de vaccinatie begint. Dit betekent dat de vaccinatie eigenlijk een verlenging is van de fase 3-studies. Overheden en farmaceutische bedrijven voeren klinische proeven uit op een hele populatie als ze vaccinatie afdwingen. Dit is een oorlogsmisdaad volgens de Code van Neurenberg.
 • Er is een tendens naar meer macht voor grote bedrijven, in de farmacie en de gezondheidszorg gebeurt dit ook op het gebied van dataverzameling. In Duitsland (en waarschijnlijk ook elders) worden grote hoeveelheden gegevens verzameld door een machtig centraal instituut, terwijl de vroegere veiligheidsbarrières zijn verlaagd.  

Chronologisch verslag van het interview:

Alle virussen werden altijd samen als groep behandeld, met uitzondering van de griep (er moest een vaccin worden verkocht). Mensen bang maken met angstaanjagende foto’s: China, Bergamo: dezelfde soort foto’s. Echter, de echte situatie: onvoldoende gezondheidszorg, vervuilde luc

 

Tot september 2019 maakten lockdowns geen deel uit van de WHO-maatregelen.

ht, eerdere vaccinaties toegepast met onbekend effect. Oost-Europese gezondheidswerkers gingen naar huis toen corona kwam. Er was dus geen zorg meer, er werden geen mensen meer naar ziekenhuizen gestuurd, 80 jaar oude mensen in zorgsystemen, etc., dit werd hun dood, met ventilatoren nog meer.

De bron van de verandering was een rapport van een Finse man, ECDC deed onderzoek naar methoden, zoals lockdown, mondkapjes, etc. Dit onderzoek is eind vorig jaar begonnen, mensen staan heel dicht bij degenen die ons de pandemie verkopen.

 

We hebben de PCR-test geïdentificeerd als grote oplichterij, nu is er een 2e grote oplichterij geïdentificeerd: het vaccin.

Waarom is dit nog alarmerender? 

Volledig nieuwe methode. Varkensgriep: vaccins die normaal gesproken worden geproduceerd door het fokken in eieren, maar worden sinds de varkensgriep in bioreactoren geproduceerd. Ook werden vaccins verdund, door bijvoorbeeld, slechts 1/10 te nemen en additieven (adjuvantia) toe te voegen. Verschillende adjuvantia zijn toegevoegd aan het nieuwe mRNA-vaccin om het immuunsysteem te versterken. Signaal immuuncellen: communiceren met witte bloedcellen. Stress, cortisol: communicatie tussen cellen gaat achteruit, verzwakt IS., Boosters wekken het op: IS overreageert met cytokine storm. (9.15′) Kan zeer gevaarlijk zijn. 

Een ander risico kan zich voordoen bij mensen die een beetje immuun zijn, wat betekent dat ze een onvoldoende antigen concentratie hebben. Als het geïnfecteerde antigen het virus aanvalt, is het al op het virus bij het binnenkomen van de cel. De cel is gealarmeerd, het kan ook leiden tot schadelijke reacties (cytokine storm). Zoiets kan in Bergamo gebeurd zijn: minder specifieke antilichamen; antilichamen tegen niet-corona virussen. Ook een griepvaccin bij jongeren kan een reactie met Covid19 uitlokken. Kunnen we het vergelijken? 

Dit moet worden onderzocht: We zouden gemakkelijk kunnen achterhalen of zware Covid19 gevallen eerdere griepvaccinaties hadden, ziekenhuizen en verzekeringsmaatschappijen hebben deze gegevens.

De moleculen van de nieuwe vaccins: mRNA gebaseerd: via genen naar eiwit; maar ze zijn ook een epi-genetische schakelaar. Waarom hebben ze deze weg gekozen?

Ons lichaam weet wat er gebeurt en heeft terugkoppelingslussen om fysiologische processen te reguleren. Maar nu dat externe mRNA een commando ‘produceer eiwitten’ geeft, omdat dit niet door het lichaam zelf wordt geactiveerd, kan dit de natuurlijke terugkoppelingslussen verstoren. 

Het product wordt in de spieren geïnjecteerd, maar waar wordt de eiwitproductie getriggerd. Waar in ons lichaam zal het mRNA naartoe gaan en waar zal het reacties uitlokken? Dit is onbekend. Dit maakt het ook moeilijk om bijwerkingen te identificeren, omdat we niet weten waar we moeten zoeken. Het kan in het mergbeen, in de lever, in de hersenen, enz. gebeuren.

De cellen zullen spike eiwitten produceren die gecodeerd zijn door de mRNA-cellen en zullen de spikes uitscheiden. Het lichaam zal reageren met een alarmtoestand. Dit zal een immuunreactie op gang brengen tegen deze spike eiwitten. Dit kan ook een verkeerde regulering van de afweerreactie veroorzaken (niet te begrijpen: 17′? MDE??). Het tweede risico is onbekend, dus een grote vraag: We zijn zoogdieren, vrouwen produceren een placenta. Voor het bouwen van de placenta is een eiwit nodig, syncytin-1. Dit stamt van een retrovirus in het verleden. Dit stelt ons in staat om geen eieren te leggen, maar we kunnen wel de eicel in ons lichaam, in de placenta, ontwikkelen. 

Knock-out muizen, knock-out syncytin-1: onvruchtbaar, konden geen placenta ontwikkelen. De vorm van het eiwit is zeer vergelijkbaar met het spike eiwit. Het spike eiwit lijkt erg op het syncytin-1 eiwit.

Belangrijke vraag: Wanneer we antilichamen tegen de coronavirus spikes produceren, zullen deze antilichamen dan ook het syncytin-1 neutraliseren? Als dit gebeurt zal syncytin-1 niet worden geproduceerd. Dit kan resulteren in vrouwelijke onvruchtbaarheid. Het vaccin is verboden voor zwangere vrouwen, in de studies moesten zij 28 dagen, 3 maanden etc. doorgaan met anticonceptie om er zeker van te zijn dat de vrouwen niet zwanger waren. Bij de andere vaccins waren er ook zorgen over de mannelijke vruchtbaarheid, dus er is iets aan de hand met het voortplantingssysteem. Met de huidige onderzoeken zullen de effecten op het voortplantingssysteem niet zichtbaar zijn. Het zal onmogelijk zijn om te beoordelen of de nieuwe vaccins onvruchtbaarheid veroorzaken.

Dus we zullen niet weten of het ‘vaccin’ de syncytin-1 regulering zal beïnvloeden.

Het Verenigd Koninkrijk heeft een enorm systeem gekocht om alle verwachte bijwerkingen op te sporen. Dit lijkt een uitgebreide fase-3-studie te zijn die wordt toegepast op de bevolking. Dit is illegaal en zou zelfs een oorlogsmisdaad kunnen zijn, waardoor de Neurenbergse code wordt overtreden. Wodarg is het daarmee eens. De farmaceutische bedrijven noemen dit verlengde vervolgstudies of zo, maar het betekent gewoon dat ze die effecten niet kennen en dat ze het niet willen weten. Ze dwingen mensen tot vaccinaties, miljoenen, wat ook niet mag. Je kunt mensen niet dwingen om zich te laten vaccineren. 

Dit is eigenlijk een klinische studie die op een hele populatie wordt uitgevoerd. En het risico ligt niet eens bij de farmaceutische bedrijven. 

Hetzelfde gold voor de Mexicaanse griep, ook daar ging de aansprakelijkheid naar de overheden en er volgden grote vergoedingen . Nu gebeurt hetzelfde op een veel grotere schaal, zodat de overheden mogelijk zelfs failliet kunnen gaan vanwege de aansprakelijkheid. 

Argentinië is al begonnen met het Pfizer-vaccin op het leger. Dit is misschien niet vrijwillig, de militaire hiërarchie zal vaccinatie afdwingen, niet vrijwillig. Gelijkenis met de Spaanse griep? Moeilijk te zeggen omdat er zoveel factoren speelden daar. 

Met het corona vaccin weten we dat sommige bedrijven vaccinatie afdwingen. Sommige bedrijven dwingen hun werknemers om het vaccin te nemen, anders worden ze op een of andere manier benadeeld of zelfs ontslagen.

Bij studies wordt dit ook toegepast, vaak misbruikt, bijvoorbeeld bij gevangenen die het niet wisten of verkeerd geïnformeerd waren. De race om zaken te doen is nu aan de gang met 200 bedrijven. Gesponsorde studies hebben twee keer zoveel positieve resultaten als openbaar betaalde studies. Positieve en negatieve berichten in de media hebben direct invloed op de winst.

De Filipijnen willen beginnen met het vaccineren van jonge kinderen, 1-4 jaar. Is daar een goede reden voor? Geen medische reden. Kinderen herstellen normaal gesproken gemakkelijk van Covid, dus er is geen goede reden waarom men zou willen beginnen met het vaccineren van jonge kinderen met een nieuw, potentieel gevaarlijk, onvoldoende onderzocht medicijn. Dit is experimenteren op kinderen, dit doet denken aan Mengele. De Neurenberg Code is ontstaan door wat Mengele deed in de Tweede Wereldoorlog.

In NL is in het parlement een motie aangenomen die geen directe of indirecte gedwongen vaccinatie toestaat. 

Hoe zit het met ID en het verzamelen van gegevens?

In NL werd op 6 maart een elektronisch addendum bij onze paspoorten aangenomen, nog voor de pandemie.

Wil Duitsland dit direct verplicht stellen? Bedrijven verzamelen een grote oogst aan data. Een collega-parlementslid had een lobby bedrijf en stelde verschillende wetten voor, die het verzamelen van gegevens mogelijk maken. Hij doorbrak alle veiligheidsbarrières die artsen hebben. Een arts die sterke barrières had, dubbele barrières, werd direct gestraft. Nu moeten ze alle gegevens vrijgeven anders worden ze niet betaald door de verzekeringsmaatschappijen. Voormalig topman van de farmacie heeft nu in Duitsland de leiding over het instituut dat verantwoordelijk is voor alle gegevensverzameling. Hij werkt met grote techneuten zoals Apple etc., de overheden beseffen dit niet. Dit geeft een enorme macht aan deze instituten. Als ze alle gegevens hebben, kunnen ze uitzoeken hoe ze mensen onder druk kunnen zetten. Big data is een groot probleem. Dit is ook besproken met Scott Jensen, de crisis van de verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheden worden weggenomen van individuen naar pharma/ondernemingen.

Inderdaad al 30 jaar. Zelfs met huishoudelijk afval, dat ook een groot monopolie is, dekken slechts 5 bedrijven in Europa de afvalverwerking voor heel Europa. Monopolies met andere grote ondernemingen, zoals energie/elektriciteitsproducenten. Hetzelfde geldt voor alle goederen die we kopen, hetzelfde geldt voor de mobiliteit. Grote ondernemingen hebben monopolies, ze zijn winstcentra maar communiceren dat ze dit alles voor ons doen.

Agenda 2030 misbruikt Covid om andere politieke agenda’s te bevorderen.

Wodarg’s boodschap aan NL: je moet bang zijn, maar niet voor het virus. Samenleven is soms een beetje gevaarlijk, maar dat kunnen we met ons immuunsysteem wel aan. Wees wel bang voor de overheid en hun grote plannen.

Wodarg en Yeadon hebben een petitie ingediend bij de EMA en vragen om onze ondersteuning om een kant-en-klare e-mail te sturen naar EMA (Europees Geneesmiddelenbureau Amsterdam): [email protected]

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief