DutchEnglishFrenchGerman

Samen terug naar normaal

‘Satyagraha’, vasthouden aan waarheid en geweldloos protest (Gandhi)

Help je mee de ruimte open te houden voor Liefde en Geduld?

Bijvoorbeeld omdat je niet bij de demonstratie aanwezig kan zijn.

Laat je dan meenemen door deze inspirerende meditatie begeleiders. 

De sessies worden tussen 14:00 en 17:00uur verzorgd door:

Roy Martina
Inner Business Coach

Roy Martina, 66 jaar wonende in Asheville (USA), hij heeft zich sinds 40 jaar gespecialiseerd in de holistische geneeskunde & coaching en is auteur van 88 boeken, waarvan verscheidene internationale bestsellers zijn. Hij geeft wereldwijd trainingen en workshops, o.a. in China. Zijn laatste boek is 50 tips voor Onstopbaar Succes!

Marieke van Meijeren
Founder De Bewustzijn School & the Light Rider.

Marieke van Meijeren, is oprichtster van De Bewustzijn School en benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland. Daarnaast wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd. Naast de revolutionaire school die ze heeft neergezet wordt ze veel gevraagd als spreekster & energie healer om haar (diepe) visie op het leven te delen en mensen te transformeren en muteren. Want diep, licht en helder is Marieke.

Robert Bridgeman
Spiritueel leraar

Robert Bridgeman is een integere Lichtwerker en Spiritueel leraar. Met zijn open, toegankelijke, levensluchtige en down-to-earth karakter en persoonlijkheid leeft hij wat hij ‘teached’. Vanuit het retraitecentrum Terra Nova in Zuid Frankrijk – waar hij woont met zijn vrouw Monique en hun drie zoons – geeft hij het liefdesbewustzijn handen en voeten door het zelf voor te leven.

Waarom meedoen met deze meditatie

Help je mee de ruimte open te houden voor Liefde en Geduld?

Bijvoorbeeld omdat je niet bij de demonstratie aanwezig kan zijn. Laat je dan meenemen door deze inspirerende meditatie begeleiders.

Roy Martina, Robert Bridgeman en Marieke van Meijeren zorgen tijdens de demonstratie op het Malieveld voor de bedding van een energetisch krachtveld van liefde.

Zij geven alle drie daar op een geheel eigen wijze invulling aan. Op deze manier heb jij de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende meditatietechnieken.

De kracht van groepsmeditatie voor jezelf en je omgeving is onderzocht en heeft zich bewezen.

Zo is er een onderzoek geweest in Washington DC waarbij werd aangetoond dat de criminaliteitscijfers significant daalden (23,3%) op het moment dat grote groepen tegelijk mediteerden.

Door samen te mediteren creëren we een positief krachtveld.

Je hoeft geen ervaring te hebben in meditatie. Iedereen kan meedoen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief