DutchEnglishFrenchGerman

Op weg naar automonie

Autonoom zijn is een vorm van onafhankelijkheid, zelfstandig te werk gaan en eigen keuzes maken. Op allerlei gebieden ontspruiten mooie initiatieven om mensen hun autonomie te laten ontdekken en te ontwikkelen. Vanuit Viruswaarheid brengen we een aantal van deze initiatieven graag bij je onder de aandacht.

Balans in je mind

Balans in je Mind is een collectief van hulpverleners op mentaal vlak, werkend vanuit een holistisch perspectief, waarbij de mens als geheel wordt gezien en benaderd. Dit collectief is opgericht omdat er in de samenleving een toenemende behoefte is aan psychische ondersteuning.

Middels Balans in je Mind hopen we aan deze vraag tegemoet te komen en passende hulp te bieden, zonder lange wachtlijsten.

De vrije mense academie

In een tijd als deze is er veel behoefte aan juridische basisvaardigheden én kennis. Het is handig om jezelf goed te informeren en zelf ‘tools’ uit de juridische gereedschapskist te kennen, zodat je beter weet wat jouw rechten zijn én een goed onderbouwd weerwoord hebt als dat nodig is.

De vrije mens academie biedt daarvoor diverse toegankelijke curssussen en workshops op juridisch terrein. 

Army of Love

Anna Zeven en Mordechaï Krispijn zijn de oprichters van de Army of Love. Vanuit hun achtergrond als coach, trainer en ondernemer helpen zij mensen, in deze tijd van transformatie, om dicht bij zichzelf te blijven en om trouw te blijven aan hun eigen principes en waarden.

Ook helpen zij mensen om hun missie te vinden en vandaaruit een eigen onderneming of organisatie te starten. Dit om op deze manier een bijdrage te leveren aan het creëren van een mooiere wereld.

Met het platform de Army of Love Community bieden zij de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemden. Ook heb je onbeperkt toegang tot alle online trainingen, replays en kan je rekenen op support.

Free Spirits Community

Free Spirits Community is in 2019 in Nederland begonnen met een groep mensen die graag in een community willen wonen. Een paar mensen bezochten verschillende locaties, maar er was altijd een kink in de kabel, en dat is geld. De tijd verstreek en er gebeurde van alles in de wereld.

Begin 2021 vroeg Jorinde aan enkele mensen in de groep of ze echt actie wilden ondernemen om communities te creëren en meteen schreven 50 mensen zich in. Natuurlijk kost het creëren van communities veel tijd en energie. En er worden kosten gemaakt om een online community (platform) te creëren om het creëren van offline communities te organiseren.

Ze zijn vastbesloten om onze nieuwe aarde te creëren met passie, enthousiasme en creativiteit. Hun on- en offline community is een plek waar mensen zich veilig voelen. Waar ze zichzelf kunnen zijn. Waar ze talenten kunnen ontwikkelen en waar ze dicht bij de natuur kunnen leven met gelijkgestemden. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief